Hovedpine og migræne opstår af mange grunde. Det er vigtigt at kortlægge årsagen til din hovedpine. 

Akupunktur behandler roden til, at din hovedpine opstår og giver ofte øjeblikkelig smertelindring.

Akupunktur kan hjælpe mod en række graviditetsgener, f.eks. søvnbesvær, forstoppelse, åreknuder, hævelser i kroppen, kvalme/opkast, bækken og lændesmerter, kramper i læggene og modning til fødsel.

Akupunktur giver ofte øget bevægelighed og løsner op for muskelspændinger. Derudover giver akupunktur ofte øjeblikkelig smertelindring.

Akupunktur har vist sig at mindske bivirkninger fra medicin, herunder kemo ved at lindre kvalme og smerter i led og muskler, gavne fordøjelsen og mindske trætheds og udmattelsessymptomer.

​Traditional Chinese Medicine

Hvad er Akupunktur?

Akupunktur er en del af TCM, Traditional Chineese Medicine, og er en afbalancerende behandling.
​Akupunktur er et flere tusind år gammelt behandlingssystem, der adskiller sig meget fra den vestlige måde at forstå sygdom på.​

Under en akupunkturbehandling sættes små, tynde nåle i forskellige punkter i kroppen. Punkterne er forbundet via kroppens meridianer, som er en slags usynlige energibaner, der løber over hele kroppen.

Tankegangen bag akupunktur er altid at behandle årsagen til den ubalance, der er opstået i kroppen. Det er ubalancen, der skaber symptomerne, f.eks. hovedpine, men modsat i vestlig medicin, er ideen med akupunktur altid at behandle årsagen til, at du får hovedpine, så du måske kan slippe for overhovedet at få hovedpine fremover.

Der er de seneste år lavet ganske meget forskning omkring effekten af og bivirkninger ved akupunktur. Der er ganske meget evidens for, at akupunktur er særdeles effektiv til at behandle en lang række lidelser. Samtidig har akupunktur ikke nogen af de uheldige bivirkninger, der ses ved meget medicin.

Akupunktur er velegnet til at behandle alle typer smerter, hormonelle lidelser som overgangsalder og blødningsforstyrrelser, fordøjelsesproblematikker, sportsskader, bivirkninger af medicin og kræftbehandling, søvnproblemer, angst, uro, svimmelhed, nogen typer tinnitus, muskel og led smerter, gigt og meget andet.

Hvis du vil vide, om akupunktur er velegnet til behandling af den problematik, du døjer med, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Ellers kan du se en udtømmende liste på praktiserende akupunktørers hjemmeside:

https://www.aku-net.dk/for-patienter/sygdomme-og-symptomer.html

Hvor mange behandlinger du skal have afhænger af flere ting, blandt andet om din problematik er akut eller kronisk. Du er altid velkommen til at bede om en vurdering af, hvor mange behandlinger, du får brug for.

Jeg har akupunktur klinik på følgende adresse: Mølleparken 1, Ulsted, 9370 Hals, tæt på både Hou, Gandrup, Dronninglund, Vester Hassing og Hjallerup og kun 20 minutter kørsel fra Aalborg C og Nørresundby og i min klinik tilbyder jeg både akupunktur og massage.

profil

​​H​​ar du yderligere spørgsmål?​

Udfyld formularen og jeg vender tilbage
​inden for 24 timer. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

download Krop & Sind​​​

​Find min kontaktoplysninger herunder

Kontaktoplysninger

​Krop & Sind

Mølleparken 1, 9370 Hals

CVR: 40901841

Kontakt os

​Telefon: 29 72 40 42

kropogsindbysara@gmail.com

Indhent et godt tilbud.

Telefontider

Åbent efter aftale
​mellem 08:00-18:00

E-mail besvares hver dag.