OLIEMASSAGE, CUPPING, TUI NA, GUA SHA, HOTSTONES


Massage afhjælper smerter i kroppen, som skyldes myoser og spændinger i muskel og bindevæv. Spændinger kan opstå overalt i kroppen og viser sig f.eks. ved hovedpine, smerter i nakke, ryg og skuldre eller i lænden. Under massagen bruger jeg alt det bedste fra min værktøjskasse til at hjælpe din krop med at slippe myoserne og slappe mere af. Udover at massagen har en direkte påvirkning på dit væv, vil du efter behandlingen også føle dig mere afspændt, idet behandlingen også hjælper dine muskler med at slappe af og udskille affaldsstoffer.

Jeg tilbyder både traditionel oliemassage og kombinationsbehandlinger, hvor jeg inddrager elementer fra TCM (traditionel kinesisk medicin), læs mere om det herunder.

Bindevævsmassage (cupping), kinesisk massage (Tui Na) og Gua Sha er alle behandlingsformer, som er en del af TCM (Traditional Chineese Medicine).

Samtlige behandlingsformer baserer sig derfor på en kinesisk medicinsk diagnose.

Ved cupping anvendes glaskopper, som ved undertryk suger sig fast på huden. Massagen virker både på overfladen og i dybden (bindevævet). Dette gør behandlingen meget effektiv og mere dybdegående end almindelig massage. Cupping virker mod smerter, muskelspændinger, kramper, appelsinhud og væskeophobninger. Du vil føle dig godt tilpas og afslappet efter behandlingen, men du kan i løbet af dagen blive træt. I de efterfølgende dage kan du opleve ømhed i muskler og hud. ligesom glaskopperne laver et sugemærke på din hud, som dog forsvinder i løbet af et par dage.

Tui Na er velegnet, hvis du døjer med muskelspændinger, hovedpine, sportsskader eller smerter i bevægeapperatet. Tui Na er en behagelig behandligsform, som også er meget velegnet til børn og andre, der ikke bryder sig om nåle. Ved Tui Na behandles akupunkturpunkter med akupressur i kombination med forskellige massageteknikker, som anvendes alt efter hvilken problematik og kropsdel, der skal behandles. Du kan føle træthed og ømme muskler efter behandling, ligesom ved almindelig massage.

Gua Sha er en flere tusind år gammel, kinesisk massageform, hvor der anvendes en speciel gua sha sten eller et låg til at skrabe på kroppen med for på den måde at skabe øget blodgennemstrømning og stimulere kroppens udskillelse af affaldsstoffer. Gua Sha mindsker muskelspændinger, løsner affalds og giftstoffer og stimulerer lymfesystemet.

Hot Stones massage er massage med 57 grader varme basaltsten. Varmen fra stenene trænger dybt ned i vævet og løsner spændinger. Stenene virker også dybt afspændende, afstressende og blødgørende på vævet.

Min klinik ligger i Ulsted ved Hals, tæt på både Dronninglund, Gandrup, Vester Hassing og Hjallerup og jeg tilbyder forskellige typer massage og akupunktur.

Find vej

Mølleparken 1, Ulsted,
9370 Hals
Danmark

Åbningstider

Åbent efter aftale mellem 08:00-18:00