MASSAGE, CUPPING, TUI NA, GUA SHA


Bindevævsmassage (cupping), kinesisk massage (Tui Na) og Gua Sha er alle behandlingsformer, som er en del af TCM (Traditional Chineese Medicine).

Samtlige behandligsformer baserer sig derfor på en kinesisk medicinsk diagnose.

Ved cupping anvendes glaskopper, som ved undertryk suger sig fast på huden. Massagen virker både på overfladen og i dybden (bindevævet). Dette gør behandlingen meget effektiv og mere dybdegående end almindelig massage. Cupping virker mod smerter, muskelspændinger, kramper, appelsinhud og væskeophobninger. Du vil føle dig godt tilpas og afslappet efter behandlingen, men du kan i løbet af dagen blive træt. I de efterfølgende dage kan du opleve ømhed i muskler og hud. ligesom glaskopperne laver et sugemærke på din hud, som dog forsvinder i løbet af et par dage.

Tui Na er velegnet, hvis du døjer med muskelspændinger, hovedpine, sportsskader eller smerter i bevægeapperatet. Tui Na er en behagelig behandligsform, som også er meget velegnet til børn og andre, der ikke bryder sig om nåle. Ved Tui Na behandles akupunkturpunkter med akupressur i kombination med forskellige massageteknikker, som anvendes alt efter hvilken problematik og kropsdel, der skal behandles. Du kan føle træthed og ømme muskler efter behandling, ligesom ved almindelig massage.

Gua Sha er en flere tusind år gammel, kinesisk massageform, hvor der anvendes en speciel gua sha sten eller et låg til at skrabe på kroppen med for på den måde at skabe øget blodgennemstrømning og stimulere kroppens udskillelse af affaldsstoffer. Gua Sha mindsker muskelspændinger, løsner affalds og giftstoffer og stimulerer lymfesystemet.

Min klinik ligger i Ulsted ved Hals, tæt på både Dronninglund, Gandrup, Vester Hassing og Hjallerup og jeg tilbyder forskellige typer massage og akupunktur.

Find vej

Mølleparken 1, Ulsted,
9370 Hals
Danmark

Kontakt mig

Hoved nr.: +45 29 72 40 42
info@kropogsind-akupunktur.dk

Åbningstider

åbent efter aftale mellem 05 og 16